Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Bănci din lemn de salcâm puse de pomperii din Copșa Mică pe Via Transilvanica

Bănci din lemn de salcâm puse de pomperii din Copșa Mică pe Via Transilvanica

Mai multe bănci au fost construite din lemn de salcâm de pompierii voluntari Copșa Mică pe Via Transilvanica, tonsonul care ține de localitate. Potrivit primarului Daniel Mihalache, sunt cinci astfel de bănci menite să odihnească turiștii sau pe cei aflați pe traseu.  

Pe pagina de facebook a Primăriei Copșa Mică, reprezentanții instituției anunță că pompierii Voluntari Copșa Mică au construit și montat în această săptămână câteva bănci rustice pentru drumeții obosiți care traversează Via Transilvanica prin Copșa Mică. De asemenea, aceștia transmit mulțumiri pentru efortul depus și pentru implicarea de a menține această porțiune de traseu curată și sigură.

Contactat telefonic, Daniel Mihalache spune că fiecare primărie pe teritoriul căreia trece Via Transilvanica se ocupă de acea porțiune.

„ Via Transilvanica trece prin Copșa și se oprește la Micăsasași fiecare comunitate se îngrijește de tronsonul ei. Noi am mai făcut acțiuni de ecologizare cu copiii acolo, am fost și am strâns pet-urile și ce au mai aruncat oamenii și acum popmpierii au făcut bănci din lemn de salcâm în dreptul bornelor. Acolo se pot opri turiștii sau trecătorii pentru a se odihni și pentru a admira peisajul”, spune primarul din Copșa Mică.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus