Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O femeie din Avrig și-a dat fiul dispărut. Tânărul a plecat din locuința din Austria și nu mai poate fi contactat

O femeie din Avrig și-a dat fiul dispărut. Tânărul a plecat din locuința din Austria și nu mai poate fi contactat

Poliţiştii sibieni fac demersuri pentru a găsi un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a plecat de la reședința din Austria, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 31 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie din orașul Avrig cu privire la faptul că, la data de 29 octombrie, în jurul orei 12, fiul său, HUMACI NELUȚU FLORIN, în vârstă de 22 de ani, aflat la muncă în Austria, în zona Nussdorf Viena, a plecat de la locuința temporară, fără a mai reveni și fără a mai putea fi contactat de către cei apropiați.

Semnalmente: înălțime 160 cm, 70 kg, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, constituție atletică.

Nu se cunosc detalii privind hainele purtate de tânăr în momentul plecării.

Semne particulare: în partea stângă a zonei pieptului prezintă un tatuaj în formă de inimă în interiorul căreia este inscripționat mesajul FLORIN ESTE VIAȚA MEA, iar pe antebrațul drept un mesaj în limba engleză, începând de la nivelul încheieturii până în zona cotului.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus