Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Spitalul Militar: se distribuie tichete de masă pentru cei vaccinați în septembrie

Spitalul Militar: se distribuie tichete de masă pentru cei vaccinați în septembrie

Reprezentanții Spitalului Militar anunță pe pagina de facebook a instituției că distribuie tichetele de masă pentru cei vaccinați cu schema completă în perioada 3 -30 septembrie, în centrul de vaccinare din cadrul spitalului.

Eliberearea tichetelor se face începând cu ziua de 2 noiembrie, între orele 12.00-14.00, de luni până vineri. Beneficiarii se vor prezenta cu adeverința de vaccinare și actul de identitate.

"Vă informăm că începând cu data de 02.11.2021 vom distribui tichetele de masă pentru cei care au efectuat schema completă de vaccinare, exclusiv, în perioada 03.09.2021-30.09.2021, în centrul nostru de vaccinare. Distribuirea tichetelor se va face în intervalul orar 12.00-14.00, de luni până vineri, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Militar de Urgență "Dr. Alexandru Augustin" Sibiu. Beneficiarii se vor prezenta cu adeverința de vaccinare și actul de identitate" transmit reprezentnații spitalului. 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus