Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-15°C

Germania se pregăteşte pentru o reîntoarcere în masă la telemuncă. "Valul următor va eclipsa toate valurile precedente"

Germania se pregăteşte pentru o reîntoarcere în masă la telemuncă.

Germania se pregăteşte pentru o reîntoarcere în masă la telemuncă, în încercarea de a stăvili un nou val al pandemiei de coronavirus, potrivit unui proiect de lege consultat duminică de AFP, citat de Agerpres.

Reintroducerea regulii privind telemunca, regulă ce a fost ridicată la începutul lui iulie, intervine pe fondul unei resurgenţei îngrijorătoare a epidemiei în Germania.

Numărul de contaminări şi de decese asociate COVID-19 a crescut considerabil de la mijlocul lui octombrie, în condiţiile în care în Germania rata de vaccinare depăşeşte abia 67%.

Cu 289 de cazuri la 100.000 de persoane, rata de contaminare a atins duminică un nou record în Germania, cea mai populată ţară din Europa, potrivit agenţiei sanitare Robert Koch Institute (RKI).

"Valul următor va eclipsa toate valurile precedente", a declarat pentru săptămânalul Bild am Sonntag premierul landului Saxonia, Michael Kretschmer, a cărui regiune este în prezent printre cele mai afectate.

Potrivit proiectului de revenire la telemuncă, angajatorii germani vor fi obligaţi să ofere posibilitatea de a lucra de la domiciliu în absenţa unui "motiv profesional imperios" de a veni la birou.

De asemenea, orice persoană care se va deplasa la birou va fi obligată să arate că este vaccinată sau să prezinte un test negativ.

Guvernul federal german preconizează de asemenea să permită accesul la unele evenimente doar persoanelor vaccinate sau celor care au trecut prin boală şi pot face dovada unui test negativ, potrivit mass-media germane.

Proiectul de lege ar urma să fie prezentat pentru aprobare în camera inferioară a parlamentului joi, înainte de a fi aprobat de camera superioară vineri.

Vizualizari: 1204

Comentarii

1 comentarii

De unde stiti?

Acum 2 luni

Cum sa nu devenim suspicioși cand asa zisele autorități stiu cu luni înainte ca vin valurile, ca va fi groaznic, ca trebuie sa ne vaccinam si apoi constatăm că vaccinati cu 2 doze, fac boala si chiar mor si trebuie inca o doza si inca o mască si carantină si distrusă viața copiilor prin scoala online si lasat soricelul sa iasa din casa doar pt ceva esențial, sa munceasca. Esențial nu mai este nimic altceva, cumpărături faci online, ieșiri nu mai faci, stai pe calculator si mergi cu mouse-ul si iti imaginezi ca trăiești în mult dorita lor realitate virtuală. Ai un cod, cu el inca mai trăiești cat de cat, stati stanga si dreapta, la tot agentul de pază, asta până nu da eroare codușorul ca ai trait prea mult sau te-ai plimbat prea departe de casa, ca ai folosit benzina de atatia bani si ai intrat în "n" magazine. Control, subjugate, renunțare la drepturi fundamentale, omul devine un număr, la mana unora care nu mai pot de sănătatea sa în condițiile în care ni se spune sa mâncăm gândaci ca facem economie si salvăm planeta si munca roboților este cea căutată. Trezirea din visare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus