Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. Nicio persoană nu a fost rănită grav

Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. Nicio persoană nu a fost rănită grav

Un accident în care au fost implicate 20 de maşini a avut loc, luni dimineaţă, pe DN15 E60, în localitatea Sânpaul, până în prezent nefiind anunţate victime în stare gravă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

"Este vorba de o tamponare uşoară, 20 de autovehicule implicate, o victimă de cod verde cu atac de panică a fost preluată de SMURD," precizează ISU Mureş.

Direcţia de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a anunţat că în zona pasajului din comuna Sânpaul, judeţul Mureş s-a acţionat cu sare de două ori după lăsarea ceţii, luni dimineaţă, vizibilitatea în zonă fiind sub 50 de metri.

"Accidentul s-a întâmplat în zona pasajului Sânpaul în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de sub 50 de metri. Revizia s-a făcut cu 3 autospeciale, în jurul orei 4,00, apoi la 6,30, când s-a lăsat ceaţa au ieşit pentru acţionare 3 auto cu 12 tone sare. Ca rută ocolitoare, se recomandă A3 Ungheni - Ogra. (...) Am primit între timp raportarea detaliată a intervenţiilor de azi dimineaţă de pe DN 15. Menţionez că toate utilajele sunt monitorizate prin GPS şi la consumul de sare", a precizat reprezentantul DRDP Braşov, Robert Elekes.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat, luni, că poliţiştii sunt la faţa locului şi investighează cauzele producerii evenimentului.

(Agerpres/foto ISU Mureș)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus