Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Holograme, spațiu pentru digital selfies și aparatură tactilă: la Promenada Sibiu e timpul să pășești în viitor

Holograme, spațiu pentru digital selfies și aparatură tactilă: la Promenada Sibiu e timpul să pășești în viitor
  • În luna noiembrie, Promenada Sibiu se transformă într-un hub al experiențelor tehnologice
  • Noua campanie a centrului comercial vine cu surprize, un concept futurist de decor de Crăciun și 500 de premii high-tech în decembrie

Fie că vorbim despre cinematografie, știință sau gadget-uri, toate ilustrează viitorul drept un loc tehnologizat și interactiv, fascinant și special. Inspirat de progresul tehnologic și de felul în care acesta impactează moda, Promenada Sibiu le promite tututor vizitatorilor o experiență de shopping inedită de-a lungul lunii noiembrie și decembrie. Astfel, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de un decor interactiv ce îi va imersa în viitor, în zona parter Mac – H&M, parter Kaufland sau etaj 1 Deichmann.

În plus, cei ce trec pragul Promenada Sibiu pot câștiga în perioada 1 – 23 decembrie 500 premii high-tech. Mai mult, toți cei ce vor participa la tombola de Black Friday 12 – 28 noiembrie, au posibilitatea de a câștiga un Iphone 13 Pro. 

The Future is Now

Ce înseamnă un centrul comercial al viitorului? În primul rând interactivitate, emotional shopping experiences, dar mai ales tehnologie în serviciul clienților. De toate acestea se pot bucura vizitatorii Promenada Sibiu, într-un decor special realizat alături de partenerii de la INOVI Smart Technologies, jucători importanți pe piața soluțiilor tehnologice și digitale: de la holograme inedite, la masă tactilă cu jocuri, podea interactivă, digital selfies cu fundaluri high tech pentru cele mai cool poze, precum și oglinda digitală.

Crăciun futurist

De astăzi, vizitatorii Promenada Sibiu se pot bucura și de decoruri de Crăciun inedite. În acest an, reprezentanții centrului comercial și-au dorit ca experiența de cumpărături să fie specială și deosebită, o experiență în sine, iar conceptul decorurilor este unul inedit: Crăciunul futurist. Peste 30 de holograme sunt amplasate în bradul amplasat la intrare, făcându-l primul brad de acest gen din România. Decorurile sunt completate de holograme în zone speciale de décor, brazi conceptuali și futuriști și instații de décor în zona etajului 2.

SPOT pentru o experiență tech completă

Ca parte a procesului de accelerarea a digitalizării experienței de cumpărături, aplicația de loialitate SPOT reprezintă un adevărat pas în viitor. Datorită aplicației, fiecare sesiune de cumpărături le aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Surprizele Promenada Sibiu pentru perioada sărbătorilor

În perioada următoare, Promenada Sibiu vine cu o serie de evenimente de neratat. Cei mici se vor putea bucura de cursuri gratuite de robotică alături de echipa LogiScool, iar toți cei ce așteaptă cu nerăbdare sărbătorile, vor putea să intre în spiritul magic al acestora datorită campaniilor dedicate de Moș Nicolae sau Crăciun. Nici iubitorii de reduceri nu sunt uitați, pentru aceștia centrul comercial pregătește campanie de Black Friday.

Toate interacțiunile din cadrul campaniei se vor realiza în conformitate cu recomandările sanitare ale autorităților, pentru ca vizitatorii să fie în permanență în siguranță.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare.

Mai multe detalii pe www.promenadasibiu.ro, Facebook și Instagram.

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

În luna octombrie a acestui an, Promenada Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus