Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Al treilea biciclist accidentat în două zile. Acum e vorba de o femeie de 55 de ani, care circula pe o pistă periculoasă

Al treilea biciclist accidentat în două zile. Acum e vorba de o femeie de 55 de ani, care circula pe o pistă periculoasă

O femeie de 55 de ani este victima celui mai recent accident în care este implicată o persoană care se deplasează cu bicicleta prin Sibiu. Accidentul a avut loc marți după ora prânzului.

Accidentul a avut loc pe una din cele mai periculoase porțiuni de pistă de biciclete din Sibiu. Mai precis pe bulevardul Mihai Viteazul, acolo unde pista de biciclete cu o lățime de nici măcar un metru este încadrată de mașini parcate în partea dreaptă și, respectiv, de banda de circulație destinată mașinilor, în partea stângă.

De vină în cazul accidentului de acum este un șofer, anunță reprezentanții Poliției sibiene. Șofer în vârstă de 32 de ani și care este din Sibiu. ”Șoferul unui autoturism staționat pe dreapta sensului str. Rahovei - Calea Dumbravii, deschide portiera și acroșeaza o biciclistă, în vârstă de 55 de ani, din Sibiu”.

Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD în stare de conștiență. ”A primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea Sibiu cu excoriații”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Este al treilea accident în ultimele două zile produs în județul Sibiului în care sunt implicați bicicliști. În cursul zilei de luni, un biciclist a murit la Mediaș, strivit sub roțile unui camion. Câteva ore mai târziu, în parcarea centrului comercial din Șelimbăr, un alt biciclist a fost lovit de către un autoturism care ieșea din parcare. Biciclistul a fost transportat în stare gravă la spital.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2761

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Biciclist

Acum 2 ani

Titlul este potrivit având în cedere că majoritatea pistelor sunt nepotrivite. Cum sunt și majoritatea celor ce gândesc astfel de proiecte cocoțați în birourile din Piața Mare.
Raspunde

Sofer biciclist

Acum 2 ani

Câți dintre șoferii sibieni se mai asigura de două ori , așa cum am fost învățați la școală , înainte să pornească sau sa schimbe direcția . Banda de pe Mihai Viteazul că și alte benzi sunt efectiv capcane , orice manevra greșită a vreunei mașini parcate îl aruncă pe biciclist sub roțile mașinilor din stanga
Raspunde

Ovidiu

Acum 2 ani

Și se tot întreba primărița de ce nu merg oamenii cu bicicletele prin oraș ! Iată mai sus răspunsul !
Raspunde

Bobo

Acum 2 ani

Sibiu Smart......
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Pistele de biciclete din Sibiu sunt pericculoase chiar prin existenta lor. Dau falsul sentiment de siguranta ca te afli pe o pista de biciclete, cand de fapt esti la fel de expus ca pe orice strada.
Raspunde

Matei

Acum 2 ani

portiunile acelea de carosabil, pictate intrerupt cu portocaliu, sunt orice altceva decat piste de biciclete realizate dupa standarde de siguranta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus