Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Încă un accident pe Valea Oltului: un șofer nu a acordat prioritate când a intrat în drumul național

Încă un accident pe Valea Oltului: un șofer nu a acordat prioritate când a intrat în drumul național

Șoferul unui autoturism condus în apropiere de centrul orașului Tălmaciu a provocat un accident după ce a intrat pe Valea Oltului fără să acorde prioritate. Un bărbat de 46 de ani a fost rănit.

Potrivit autorităților, șoferul (28 de ani din Cisnădie) care a pătruns în drumul național nu s-a asigurat înainte să intre în intersecție, a fost lovit de un autoturism condus regulamentar pe Valea Oltului, fiind proiectat într-un microbuz oprit în afara drumului. Șoferul mașinii conduse pe drumul național (localnic de 46 de ani) a fost rănit. 

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Nu sunt probleme mari de trafic. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 2 ani

Articol derutant (ca sa folosesc un cuvant bland). Face dese referiri la "Valea Oltului" pentru un accident care a avut loc (cel putin asa rezulta printre randuri) in centrul localitatii Talmaciu! Corect era DN7, nu "drumul de pe Valea Oltului". Dar nah, de dragul accesarilor pe Internet, deviem Oltul prin Talmaciu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus