Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Pasiune, parteneriat și pionerat; trei calități, un singur brand - Vitesco Technologies Sibiu

Pasiune, parteneriat și pionerat; trei calități, un singur brand - Vitesco Technologies Sibiu

Până la final de noiembrie, Târgul de Cariere vă așteaptă pe platforma #haicăjoburiexistă, cu oportunități profesionale disponibile în mai mai multe orașe. Puterea tehnologiei va facilita accesul vizitatorilor la webinarii, prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, listarea locurilor de muncă disponibile, discuții cu experți în diverse domenii profesionale, discuții directe pe chat cu recrutorii activi, suport virtual din partea organizatorului, aplicare rapidă la joburi. Printre companiile pregătite să ve cunoască se află și Vitesco Technologies Sibiu.

Pasionați, parteneri și pionieri în atingerea obiectivului de a crea o mobilitate curată și sustenabilă, Vitesco Technologies se remarcă printr-un mediu de lucru flexibil, care ajută la îndeplinirea obiectivelor și permite angajaților să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.

Povestea Vitesco Technologies Sibiu a început cu o echipă restrânsă, formată din persoane potrivite, cu o atitudine orientată spre succes, care au reușit să pună bazele acestui amplasament. Între timp, ariile de competență s-au diversificat, proiectele de electrificare, ajungând în prezent  la peste 170 de angajați. Răbdarea și perseverența celor din echipă au dus la evoluția Vitesco Technologies Sibiu, compania devenind parte activă în strategia globală.

Vitesco Technologies Sibiu are la bază o gamă variată de competențe care se dezvoltă continuu,  adaptate cerințelor din industria automotive și care acoperă o varietate largă de specializări tehnice: software, hardware, mecanică, electronică, mecatronică, cyber security, system și test engineering. Partea de funcții centrale curpinde departamente de resurse umane, contabilitate, managementul calității și mentenanță. Spațiile Vitesco Technologies din România se completează foarte bine prin diversitatea competențelor existente în fiecare dintre ele. Sibiul colaborează cu Timișoara și Iași pe diverse proiecte din zona de drivetrain și electrificare, cu accent pe ariile de software, hardware, mecanică, testare sau mecatronică.

Pentru Vitesco Technologies Sibiu, anul 2022 se anunță cu o implicare mai mare în proiectele de electrificare și diversificare a competențelor curente. Vor crește responsabilitățile pe partea de base development, application development, embedded software construction și cyber security. De asemenea, procesul de ramp-up pentru suportul pe care îl vor oferi centrelor de producție din Brașov și Debrecen definește această perioadă pentru sediul din Sibiu.

Pe tot parcursul acestui an, Vitesco Technologies Sibiu și-a mărit echipa, iar la Târgul de Cariere vine cu 17 poziții deschise, atât în ariile tehnice, cât și în cele administrative. Se caută ingineri cu experiență pentru următoarele specializări tehnice: software, cyber security, hardware, mecanică, simulare, electronică și mecatronică. De asemenea, există și stagii de internship pentru studenți. Diversitatea proiectelor derulate permite integrarea în echipă a unor persoane cu diferite niveluri de pregătire, așa că nu ezitați să aplicați la posturile disponibile pe pagina de cariere: https://bit.ly/3vXTpeg.

Cei pasionați de munca pe care o realizează, de trendurile de electrificare din industria automotive și sunt parteneri de încredere și team players, au întâietate!

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus