Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Rapel și maraton de vaccinare în weekend, la Sala Thalia

Rapel și maraton de vaccinare în weekend, la Sala Thalia

În acest weekend continuă maratonul de vaccinare la Sala Thalia. Persoanelor care s-au vaccinat în weekend-ul 30-31 octombrie li se va administra a doua doză de vaccin. Totodată, cei care doresc să își facă oricare dintre dozele 1, 2 sau 3 cu vaccinul Pfizer sau doza unică a vaccinului Johnson & Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu, în intervalul orar 9-21.

„Campania de vaccinare lansată de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu continuă în acest sfârșit de săptămână, respectiv 20-21 noiembrie 2021 cu rapelul celor care s-au vaccinat în 30-31 octombrie 2021”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu într-un comunicat de presă.

Cele trei spitale și Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de opt medici, 16 asistenți, 16 registratori și 40 voluntari, astfel încât totul să se desfășoare fără dificultăți.

„Ii așteptăm și în acest sfârșit de săptămână pe sibieni, și nu numai, să se vaccineze. Suntem pregătiți să îi primim la rapel pe toți cei care au venit la prima doză, dar și pe cei care doresc să se vaccineze cu oricare dintre doze. Procesul de vaccinare trebuie să continue și le mulțumesc încă odată tuturor cadrelor medicale, dar și instituțiilor partenere implicate în această campanie”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Accesul se va face prin parcarea Salii Thalia de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 756

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus