Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Copiii implicați în incendiul din Țiglari sunt în stare bună. Au rămas internați

Copiii implicați în incendiul din Țiglari sunt în stare bună. Au rămas internați

Băiețelul de 14 ani și fetița de 13 ani care au suferit arsuri pe față și mâini în urma incendiului care a izbucnit astăzi, într-un apartament din cartierul Țiglari, sunt în stare bună.

Cei doi copii au fost transportați de urgență la Spitalul de Pediatrie, cu arsuri de gradul I și II. „Copii au fost aduși în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie cu arsuri de grad I și II la nivelul mâinilor și feței și intoxicație cu monoxid de carbon formă ușoară. Starea lor este bună, sunt echilibrați și au rămas internați în secția de Chirurgie Pediatrică, pentru tratament și monitorizare”, a transmis dr. Ioana Mătăcuță, din partea spitalului. 

Vă reamintesc, astăzi, în jurul orei 14 a izbucnit un incendiu la apartamentul unui bloc din cartierul Terezian. Focul a cuprins întreaga locuință, iar pompierii spun că de vină ar fi fost o acumulare de gaze. Un tânăr a fost transportat la spital cu intoxicație ușoară cu fum, iar alte două femei au fost asistate medical la fața locului, însă nu au avut nevoie de alte îngrijiri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus