Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Dosar penal pentru un sibian acuzat de tăieri ilegale. Într-o zi a tăiat lemnele și după patru zile s-a întors să le adune

Dosar penal pentru un sibian acuzat de tăieri ilegale. Într-o zi a tăiat lemnele și după patru zile s-a întors să le adune

Un bărbat de 44 de ani a fost denunțat de un pădurar care l-a surprins în timp ce tăia lemne în mod ilegal. Potrivit autorităților, bărbatul ar fi tăiat lemnele în 13 noiembrie, iar în 17 s-a întors la locul unde le lăsase, pentru a le încărca și a le transporta. 

Sesizarea privind ilegalitatea a fost făcută ieri, la amiază, din partea unui pădurar al Ocolului Silvic Sibiu. În urma sesizării, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au depistat un localnic în vârstă de 44 de ani în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta cantitatea de 1,48 mc material lemnos specia fag fără a putea justifica proveniența lemnului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către polițiști a rezultat că, la data de 13 noiembrie, bărbatul ar fi tăiat mai mulți arbori din împrejurimile localității de domiciliu, iar la data de 17 noiembrie, s-ar fi deplasat în locația respectivă pentru a transporta lemnele tăiate la domiciliu.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, respectiv furt de material lemnos. Lemnele au fost confiscate și predate reprezentantului Ocolului Silvic Sibiu.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus