Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

O mină antipersonal a explodat la uzina de armament Băbeni: sunt patru morți și doi răniți grav

O mină antipersonal a explodat la uzina de armament Băbeni: sunt patru morți și doi răniți grav

Actualizare ora 16,31

Din primele informatii sunt 4 persoane decedate, 3 bărbați și o femeie. Alte 3 persoane sunt conștiente, preluate deSAJ și transportate la Upu Vâlcea.

Știre inițială. O explozie puternică a avut loc, joi, la uzina de armament Băbeni, județul Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, în timpul operațiunii de asanare a muniție, a explodat o mină antipersonal. 

Trei persoane au murit și alte două sunt în stare gravă după explozia unei mine antipersonal la Uzina Mecanica Băbeni, anunță reprezentnații ISU Vâlcea. 

"Isu Vâlcea intervine joi după-amiază pentru înlăturarea efectelor unei explozii generatăde o mină  antipersonal la Uzina Mecanica Băbeni. În urma exploziei au rezultat 3 persoane decedate , 2 inconștiente, cu traumatisme" este mesajul celor de la ISU. Deflagrația nu este urmată de incendiu.

La locul intervenței a fost alocat un echipaj de Descarcerare, Smurd, 2 ambulante tip C si 2 tip B, un echipaj Asas de la GI Rm Vl. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus