Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un bărbat a murit, după ce un autocar cu 30 de persoane s-a răsturnat, la Bistrița

Un bărbat a murit, după ce un autocar cu 30 de persoane s-a răsturnat, la Bistrița

Actualizare.  La 17.30, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Echipajele de interventie au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. 

A doua victimă aflată în stare gravă a fost stabilizată și va fi transportată la UPU Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fața locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasării, a fost pus la dispoziție un alt mijloc de transport, transmit autoritățile.

Știre inițială. Un autocar în care se aflau aproximativ 30 de persoane s-a răsturnat în urmă cu scurt timp, în Bistrița. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. 

Accidentul s-a produs în urma ciocnirii autocarului cu o cisternă încărcată cu motorină, arată autoritățile, citate de ziardebistrita.ro. 13 persoane au fost rănite, dintre care două victime sunt în stare gravă.

Pompierii salvatori intervin cu 3 autospeciale de stingere, 1 de descarcarare, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și 1 unitate de Terapie Intensivă mobilă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus