Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-12°C

A doua zi când nu se mai dau amenzi pentru lipsa măștii. 15 avertismente

A doua zi când nu se mai dau amenzi pentru lipsa măștii. 15 avertismente

O singură amendă, de o mie de lei, s-a acordat în ultimele 24 de ore pentru fapte ce țin de securitatea sanitară, luate în contextul pandemiei, se arată într-un comunicat transmis de Instituția Prefectului.

Amenda a fost dată unui bărbat de 39 de ani din Cisnădie, care nu a respectat dispozițiile de ședere în carantină. La fel ca și ieri, nici astăzi nu s-a acordat nicio amendă pentru lipsa măștii de protecție, însă 15 persoane au fost avertizate pentru asta. Ieri au fost anunțate 11 cazuri în care sibieni care nu purtau masca au fost avertizați de oamenii legii.

94 de polițiști sibieni au fost angrenați în aceste acțiuni, fiind verificate 771 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 43 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 165 de mijloace de transport, din care 9 mijloace de transport în comun.

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 35 de certificate verzi, 36 de persoane și 14 operatori economici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5535

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus