Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Metro retrage de pe piață un sortiment de pulpe de pui depistat cu Salmonella

Metro retrage de pe piață un sortiment de pulpe de pui depistat cu Salmonella
 
Metro retrage de pe piaţă un sortiment de pulpe de pui cu spate produse de SUPERDROB SA, după ce s-a descoperit că sunt contaminate cu Salmonella Enteritidis, a anunțat luni Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), relatează HotNews.
 
Conform ANSVSA, datele de identificare ale produsului, comercializat în magazine Metro din toată țara, sunt: ”Pulpe pui superioare cu spate, congelate / Producator SUPERDROB SA Cod de bare: 5903368004770 Lot/Data expirare: 11121/20.10.2022”.
 
Aceeași sursă mai arată că cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiţi să nu consume pulpele şi să le returneze în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până în 11.12.2021, urmând să primească înapoi banii.
 
Sursă foto: ANSVSA

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1288

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus