Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Peste 300 de sibieni s-au vaccinat la maratonul de la Sala Thalia

Peste 300 de sibieni s-au vaccinat la maratonul de la Sala Thalia

În acest sfârșit de săptămână a avut loc la Sala Thalia un nou maraton de vaccinare. Astfel, în zilele de 20 și 21 noiembrie s-au vaccinat 330 de persoane dintre care 292 cu Pfizer și 38 cu Jhonson&Jhopnson. Acesta este cel de-al doilea maraton organizat, primul fiind la sfârșitul lunii octombrie. Au fost sibienii cărora li s-a administrat rapelul, dar au fost și persoane care au venit pentru dozele 1 și 3 .

Maratonul a fost organizat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

La finalul lunii octombrie, atunci când a fost primul maraton, 554 de persoane s-au vaccinat în cele două zile de week-end. 

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Sibian SB

Acum 1 lună

Deci 300 nu 3, da? Ca initial am incurcat zerourile...

Raspunde

Kramnik

Acum 1 lună

Dacă i-ar fi adus și pe Guta, Sandu Ciorba , eventual Junii Sibiului , poate s-ar fi înzecit Nr vaccinatilor. Ce rușine!!! In sala in care a cantat Brahms sa faci centru de vaccinare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus