Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Șase elevi și un cadru didactic testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Șase elevi și un cadru didactic testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Șase elevi și un cadru didactic au fost testați pozitiv de la ultima raportare făcută de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. În acest context, alți 120 de elevi învață în sistem on line. Pe de altă parte, 3.978 preșcolari și elevi și 21 cadre didactice s-au întors ieri, 22 noiembrie și astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 23 noiembrie o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 38 cadre didactice și 128 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Drept urmare marți, 23 noiembrie, în județul Sibiu un număr de 2.605 preșcolari și elevi (3,94%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online

Repartiția celor 6 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:

            - 2 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV): Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie;

            - 2 elevi din ciclul gimnazial (clasele V - VIII): Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, Liceul Tehnologic Cisnădie;

            - 2 elevi din ciclul liceal (clasele IX - XII): Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu;

Cadrul didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2 este încadrat la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus