Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Crucea Roșie a împărțit periuțe și pastă de dinți pentru 3.771 de copii din Sibiu

Crucea Roșie a împărțit periuțe și pastă de dinți pentru 3.771 de copii din Sibiu

Crucea Roșie Sibiu a distribuit 3.771 de pachete pentru copiii din clasele 0 - IV, din 17 școli gimnaziale din municipiul Sibiu, pachete ce cuprind produse pentru igienă orală oferite de Colgate, periuțe de dinți, pastă de dinți și un calendar, dar și dipome de participare pentru toți copiii.

"A fost un tur de forță, dar mulțumim voluntarilor noștri care au făcut posibilă această acțiune, atât la pregătirea pachetelor, cât și la distribuirea lor. Mulțumim și prietenilor de la GLS care ne găzduiesc în depozitul lor toate acțiunile care implică depozitarea și pregătirea pachetelor din cadrul programelor noastre umanitare", spune Raluca Morar, președintele asociației Crucea Roșie Sibiu. 

Crucea Roșie Filiala Sibiu este partener în proiectul ”Zâmbește pentru viitor” derulat de compania Colgate și Crucea Roșie Română  prin care copiii din ciclul primar sunt instruiți de cadrele didactice în realizarea unui periaj dentar corect. Pe lângă pachetele oferite copiilor, fiecare școală a primit un mulaj dentar pe care cadrele didactice le vor folosi în cadrul orelor de igienă dentară, dar și un pachet cu 30 de săpunuri Protex pentru a fi utilizate la toaletele unitățiilor de învățământ. 

Până la finalul anului, acest proiect se va derula și în localitățiile din județul Sibiu și 5.522 de copii vor primi produse de igienă orală și vor beneficia de același instructaj pentru un periaj corect. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus