Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Șase elevi și două cadre didactice au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore

Șase elevi și două cadre didactice au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore

Șase elevi și două cadre didactice au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu anunță că alți 80 de elevi intră în sistem on line. Este vorba despre trei elevi din ciclul primar de la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu și Școala Gimnazială Racovița și de trei elevi din ciclul gimnazial de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 3 Cisnădie și Școala Gimnazială Racovița.  Cele două cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la Liceul Tehnologic „Ilie Măcelariu” din Miercurea Sibiului. Pe de altă parte, 105 elevi de Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu, Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu, Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu s-au întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 24.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 40 cadre didactice și 134 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 2.580 preșcolari și elevi (3,90%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus