Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Centrele de vaccinare din Sibiu vor fi deschise și de sărbătorile legale, unele cu program redus

Centrele de vaccinare din Sibiu vor fi deschise și de sărbătorile legale, unele cu program redus

Potrivit autorităților sibiene centrele de vaccinare vor fi deschise și în zilele de sărbători legale. Unele dintre ele, însă, vor avea un  program redus, în funcție de adresabilitate și de capacitatea centrului. Orice modificare a programului se va afișa în loc vizibil la centrele de vaccinare, dar și pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

„Continuitatea procesului de vaccinare se va menține și în zilele de sărbători legale, dată fiind situația epidemiologică actuală și importanța asigurării accesului la vaccinare a persoanelor care sunt deja programate în PNPV. În funcție de adresabilitate și de capacitatea centrului de vaccinare, se poate decide reducerea temporară a programului de lucru și a numărului de echipelor vaccinatoare, astfel încât să nu se afecteze buna desfășurare a procesului de vaccinare. Pentru cunoașterea din tip a programului Centrului de vaccinare, se vor lua măsuri pentru afișarea, la loc vizibil, a programului de lucru, atât în centrele de vaccinare, cât și pe site-ul Direcției de Sănătate Publică”, transmite Cristina Munteanu, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Sibiu.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 717

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus