Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Alte 12 cazuri de COVID 19 în școlile din Sibiu

Alte 12 cazuri de COVID 19 în școlile din Sibiu

Nouă elevi și trei cadre didactice au fost raportate ca fiind infectate cu virusul SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore. În acest context, alți 176 de elevi au intrat în on line. Trei dintre elevii testați pozitiv sunt din ciclul primar de la Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, Liceul Tehnologic Cisnădie, patru elevi sunt din ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie și Liceul Tehnologic Cisnădie, iar doi elevi sunt din ciclul liceal de la Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu, Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.

Cele 3 cadre didactice sunt încadrate la Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu, Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu și la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 26.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Pe de altă parte, potrivit reprezentanților ISJ, 82 de elevi s-au întors de astăzi la cursuri.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 un număr de 45 cadre didactice și 147 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 2.579 preșcolari și elevi (3,90%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus