Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Pături rupte, cinci biscuiți cu marmeladă la mic dejun, lipsește apa de băut. Reclamații din Spitalul Județean Sibiu

Pături rupte, cinci biscuiți cu marmeladă la mic dejun, lipsește apa de băut. Reclamații din Spitalul Județean Sibiu

Consilierii județeni din partea USR au anunțat că nu au primit, încă, răspunsuri referitoare la sesizările făcute pe tema unor nereguli din Spitalul județean Sibiu.

Bolnavii de Covid-19 primesc pături rupte. Micul dejun care li se oferă este format din cinci biscuiți, o lingură de marmeladă și un pahar cu ceai. În rest, nu prea au apă de băut. Sunt sesizări primite de consilierii USR și transmise către cei responsabili, la care nu a venit deocamdată răspuns, a arătat Ruxandra Cibu Deaconu, consilier județean al USR. Ea s-a interesat de statutul acestor sesizări în ședința Consiliului județean Sibiu aferentă lunii noiembrie, într-o interpelare adresată Danielei Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

”Săptămâna trecută am trimis către dumneavoastră în numele USR o solicitare referitoare la nevoile de bază ale pacienților Spitalului județean. Această solicitare a venit în urma unor sesizări făcute de pacienți ajunși în zona Covid și care ne-au trimis imagini cu pături rupte, ne-au spus că lipsește apa de băut. Și colegul meu, Adrian Echert, fiind în Consiliul de administrație al Spitalului a întrebat de apa de băut și nu a primit niciun răspuns. Venim cu această solicitare deoarece noi suntem dispuși, în limita posibilităților, să demarăm demersuri și acțiuni pentru remedierea cât mai multor deficiențe de acest gen, astfel încât valul cinci să fie un pic mai ușor de trecut pentru pacienți. Pentru medici nu știu ce am avea de făcut în acest moment”, a spus Ruxandra Cibu Deaconu, cea care și conduce USR la nivel județean.

Daniela Cîmpean a răspuns că nu știe despre aceste sesizări. ”Este o noutate pentru mine informarea despre care pomeniți. Nu a ajuns la mine un astfel de document. O să verific”, a promis Daniela Cîmpean. Ruxandra Cibu Deaconu a arătat că sesizarea a fost trimisă pe adresa de e-mail a președintei CJ Sibiu, precum și a funcționarei responsabilă de relația cu aleșii județeni.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4096

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Un asigurat oarecare

Acum 7 luni

chiar nu le-as dori vreodata rau, dar lumea asta nu e dreapta daca nu ajung sa fie cazate in conditiile astea frau cimpean , fodor , L. coldea, turcan samd
Raspunde

Dracul liber

Acum 7 luni

Arvucata Campean nu stie ca pina si la Auschwitz ratia de hrana era mai mare si macar exista apa. E drept, la Spitalul din Sibiu nu se fac inca injectii letale...
Raspunde

Stanciu

Acum 7 luni

Macar au doctorii salarii acum.
Raspunde

@@@

Acum 7 luni

Nu mi-as lasa nici pisica la Spitalul Judetean.
Raspunde

Sibian sofer

Acum 7 luni

Se va "clasa" si asta alturi de multe altele de la spitalul judetean. Acolo totul e roz si frumos, doar RAII au ceva de comentat tot timpul....
Raspunde

S

Acum 7 luni

Iar a început usr , până erau la putere mucles Hai cu rezistul Voma!
Raspunde

Marioara

Acum 7 luni

Cinci biscuiti! Macar o felie de paine! Ingrozitor ce vremuri am ajuns sa traim!
Raspunde

Gheo

Acum 7 luni

ca in epoca de (h)aur
Raspunde

Dani ocna

Acum 7 luni

din pacate am fost in spital in epoca....da meniul era un pic mai "bun"-ceai,parizer(gramaj)margarina(nu unt)piine asta la mic dejun,la prinz supa ,ciorba(cam transparenta),felul 2 ceva ..de pui,cartofi,muraturi(nu la gramaj) si un fel de prajitura(la care numai prajitura nu puiteai saii spui) seara....pireu de cartofi(fulgi)si ....... ce mai aduceau apartinatorii.Mentionez fasole,mazare,peste....... Da acum din ce vad e sub meniul aproximativ de care imi aduc aminte(1987)am stat 3 zile si m-am externat la cerere.
Raspunde

Xxx

Acum 7 luni

A....consilierii usr!!! Interesant! Da cînd era usr la putere și culmea aveau ministerul sănătății unde erau trotinetistii ăștia care comentează acum???? Probabil atunci erau numai paturi noi și fripturi prin spital dar de vreo 2 luni...nu mai sunt...s au rupt paturile...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus