Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sâmbătă: numărul noilor cazuri a scăzut la o jumătate față de ziua precedentă. Un deces pus pe seama Covid-19

Sâmbătă: numărul noilor cazuri a scăzut la o jumătate față de ziua precedentă. Un deces pus pe seama Covid-19

Autoritățile județene anunță 47 de noi cazuri de sibieni infectați cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, sub media ultimelor șapte zile, medie de 70 de cazuri pe zi. Numărul reprezintă jumătate din cel al noilor cazuri anunțate vineri și joi, de exemplu, când sibienii confirmați cu SARS-CoV-2 în decurs de 24 de ore erau în număr de aproximativ 100 în fiecare zi.

Cele 47 de noi cazuri de Covid-19 au fost descoperite în urma efectuării a 647 teste (93 RT-PCR și 554 teste rapide), față de 510 teste efectuate cu o zi înainte. 
În perioada de referință, numărul deceselor puse pe seama Covid-19 este de unu. Este vorba de o femeie de 82 de ani, din Mediaș, nevaccinată, și care nu a mai apucat să ajungă în secția ATI.

În dimineața zilei de sâmbătă, numărul sibienilor aflați în secțiile ATI Covid-19 din județ era de 31, număr constant în ultimele zile, la fel ca și cel al sibienilor internați cu Covid – 200.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 780 persoane aflate în carantină și un număr de 436 persoane în izolare, ambele numere fiind în scădere.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1451

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus