Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Constituția României, distribuită sibienilor de către ALDE Sibiu, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Constituția României, distribuită sibienilor de către ALDE Sibiu, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

De Ziua Națională a României, organizația ALDE Sibiu a decis să ofere sibienilor Constituții ale României.

Președinta ALDE Sibiu și vicepreședinte ALDE la nivel național, Violeta Sora, a explicat motivația acestei acțiuni prin dezideratul ALDE de a apăra drepturile și libertățiile poporului român. Iar pentru a marca această zi specială ALDE își propune să promoveze drepturile și libertățiile omului de care trebuie să ne bucurăm toți românii, indiferent de etnie, rasă, religie și sex, drepturi și libertăți care au fost încălcate în mod grosolan/abuziv de liderii politici actuali, și care înțeleg să nu respecte poporul român și implicit statul român.

„Așa cum o consacră Constituția însăși, la în art. 2, „Suveranitatea naţională aparţine poporului român.." Pentru a arata că nu ne poate lua demnitatea noastră de români și că drepturile românilor sunt apărate și garantate de legislația și tratatele naționale și internaționale, ALDE Sibiu distribuie gratuit cetățenilor legea fundamentală a statului roman Constituția României, care reprezintă așezământul politico-juridic al statului român" a  declarat Violeta Sora. 

"Susținerea acestui demers rezidă în necesitatea înțelegerii a modului în se răsfrâng drepturile și libertățiile noastre asupra vieții de zi cu zi și pentru a fi conștienți de responsabilitatea care ne revine în recunoașterea nevoii de a găsi un echilibru între drepturile și libertățiile noastre și drepturile și libertățiile celorlalți", a mai declarat Președinta ALDE Sibiu. 

La mulți ani, tuturor celor care simt, iubesc, gândesc și trăiesc românește!

La mulți ani, România!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Kokos

Acum 1 an

Oau , mai exista alde??? In afara de tanti presedinta , mai e cineva in partid la Sibiu???
Raspunde

Vali Vijelie

Acum 1 an

Oare cati corupti au cotizat!
Raspunde

MariusM

Acum 1 an

Felicitari pentru initiativa!
Raspunde

Marian C.

Acum 1 an

Frumoasa actiune. Macar faceti ceva util pentru sibieni, nu ca altii cu scandaluri prin parlament la ciolan...
Raspunde

Alex85

Acum 1 an

Asa da, bravo!
Raspunde

Dumitru Hulea

Acum 1 an

A fost doar un gest de captatio benevolente! Urmăresc să se reabiliteze în ochii potențialilor alegătorilor. Oare ce mai fac Constantin Sofrone, Oliviu Tocaciu și Viorel Istrate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus