Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Viral - Un jandarm cade de pe cal, la parada de 1 Decembrie de la București

Viral - Un jandarm cade de pe cal, la parada de 1 Decembrie de la București

Un jandarm a fost surprins căzând de pe cal în timp ce încerca să îl încalece. Imaginile video au fost surprinse de utilizatorul Facebook Radu Dragomir. Din imagini se vede că jandarmul, alături de mai mulți colegi, se afla miercuri în zona Piața Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada militară de 1 Decembrie, scrie G4Media.

Jandarmeria Română a reacționat printr-un comunicat în care spune că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

<

În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Citește și VIDEO Defilare ratată a jandarmilor, la Cluj. Jandarmeria Română şi-a cerut public scuze

.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

KRAMNIK

Acum 2 ani

Cuvântul panache in limba engleza înseamnă , curaj in fața morții, încrederea maxima în sine și vine din limba franceză după smocul de par pe care cavaleriștii francezi ii purtau la coif . (Nemții nu aveau panaș dar aveau pe caciuli pictat capul de mort )Ce vrea să spun este că din timpuri imemoriale cavaleria a fost arma de elita , cam ce este azi infanteria marina, parașutiștii. Dacă tu armata, pui astfel de exemplare umane sa defileze pe cal de 1 dec îți bați joc efectiv de istoria ta militară. Dacă pui bucătării și zugravii sa defileze in fața populației îți bați joc de țara ta. Dacă de sărbătoarea națională ,tu in loc sa faci o minimă parada militara, organizezi un parastas , mai lipseau colacii și vinul , estI penibil . Nu știu cine a organizat parada de la București dar cred că într-un stat decent era dat afară cu șuturi in fund. Unde au fost tobele, unde au fost caii, unde au fost pașii de lebădă , unde a fost pompa militară, ce căuta preoții la parăzi militare. Rușii au făcut parada militara când Moscova era bombardată de artileria germana , scuza cu pandemia nu tine.
Raspunde

Voma

Acum 2 ani

Aloooo. Jandarmeria, întotdeauna te pregătești, iei masuri înainte de producerea unui incident, nu după cum faceți voi. Sunteți penibili aproape întotdeauna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus