Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

50 de persoane internate în Centrul de Abilitare și Reabilitare din Cisnădie au primit elecrocasnice, produse de igienă și alimente

50 de persoane internate în Centrul de Abilitare și Reabilitare din Cisnădie au primit elecrocasnice, produse de igienă și alimente

50 de persoane internate în Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte din Cisnădie au primit astăzi mai mult articole elecrocasnice, produse de igienă corporală și produse alimentare, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități,.

Centrul de Abilitare și Reabilitate pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Cisnădie este acasă pentru persoane cu nevoi speciale, cu vârste cuprinse între 18 și 92 de ani.

Multe dintre aceste persoane sunt născute în centre de plasament sau au ajuns în grija statului din cauza lipsei unei familii sau a problemelor grave de sănătate. Darurile sunt menite să aducă beneficiarilor o atmosferă caldă, de sărbătoare și totodată să le ofere o viață mai bună și o alimentație sigură.

Cadourile au fost oferite de Apă Canal Sibiu, gestul făcând parte dintr-o serie mai amplă de acțiuni umanitare programate de companie să se întâmple în Decembrie, luna cadourilor.

An de an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite. Astfel, se dorește, o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă persoanele cu diverse dizabilități. Din datele oficiale ale Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, la 30 iunie 2020 numărul total de persoane cu dizabilităţi era de 853.465, reprezentând 3,85% din populația României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus