Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Amenzi de 4.500 de lei, aplicate ieri, în județ. Trei au fost pentru nerespectarea carantinei

Amenzi de 4.500 de lei, aplicate ieri, în județ. Trei au fost pentru nerespectarea carantinei

63 de polițiști și mai multe echipaje de jandarmi au efectuat verificări, ieri, în contextul măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Cu această ocazie, au fost date amenzi în valoare de 4.500 de lei. 

Autoritățile au verificat 811 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 37 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 236 de mijloace de transport, din care 4 mijloace de transport în comun. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate nouă amenzi în valoare de 3.500 de lei. Dintre acestea, trei au fost pentru nerespectarea măsurii carantinei, în valoare de 3.000 de lei, iar șase amenzi au fost pentru lipsa măștii sanitare, în valoare de 500 de lei. 

Jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 55 de certificate verzi, 42 de persoane și 18 operatori economici. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate șase avertismente scrise și două amenzi în valoare de 1000 lei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus