Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Tânăra de la ISU acuzată că vorbea la telefon la un incendiu are peste 650 de misiuni la activ

Tânăra de la ISU acuzată că vorbea la telefon la un incendiu are peste 650 de misiuni la activ

Sara Gavrilov, o tânără de 24 de ani, este cea care a făcut obiectul unui filmuleț publicat pe internet în ultimele zile. Salvatoarea ISU a fost filmată în timp ce era într-un apel video, aflându-se la o intervenție. 

Tânăra a fost inițial voluntară a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, în perioada 2018-2020. Ulterior, în octombrie 2020, a fost angajată la ISU, ca paramedic SMURD, unde lucrează și în prezent. Anul acesta, Sara a intervenit la peste 650 de misiuni pentru acordarea de asistență medicală.

În momentul care a devenit viral pe rețelele de socializare, tânăra se afla într-un apel video pe telefon. Însă, conform reprezentanților ISU, acest lucru s-ar fi întâmplat după ce s-a asigurat că nimeni nu avea nevoie de îngrijiri medicale, la locul incidentului.

„În urma informațiilor vehiculate în mass media cu privire la clipul în care apare o angajată ISU Sibiu, vă informăm că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân, care s-a petrecut în seara zilei de 30.11.2021, în localitatea Slimnic din cauza unei defecțiuni  apărute la motorul autocamionului. În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea, la nevoie, de asistență medicală. De asemenea, precizăm faptul că, potrivit celor menționate de către echipajul SMURD, la sosirea forțelor la fața locului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, deși șoferul autocamionului a fost întrebat în mod direct”, au transmis oficialii instituției, precizând totodată că apelul angajatei nu a afectat modul de intervenție sau timpul alocat ei.

Citește și Video cu o angajată SMURD care vorbea la telefon în timpul unui incendiu. ISU: „nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”

Vizualizari: 2650

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus