Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Medieșeancă amendată cu 1.000 de lei după ce a plecat de acasă, deși trebuia să stea în carantină

Medieșeancă amendată cu 1.000 de lei după ce a plecat de acasă, deși trebuia să stea în carantină

59 de polițiști sibieni și mai multe echipaje de jandarmi au verificat ieri dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei. Au fost aplicate, cu această ocazie, amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Au fost verificate 540 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 57 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 105 mijloace de transport, din care 2 mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate de polițiști, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale. O tânără de 22 de ani din Mediaș a fost depistată în trafic în timp ce trebuia să fie acasă, în carantină, fiind amendată cu 1.000 de lei. De asemenea, 12 persoane fără mască și o persoană care nu a respectat măsurile privind deplasarea au primit avertisment.

Jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă, alături de jandarmii montani care s-au aflat în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 75 de certificate verzi, 56 de persoane și 15 operatori economici, fiind aplicate trei avertismente scrise și o amendă în valoare de 1000 lei. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus