Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

După 11 săptămâni. Sibiul are astăzi cel mai mic număr de internări la ATI din 19 septembrie

După 11 săptămâni. Sibiul are astăzi cel mai mic număr de internări la ATI din 19 septembrie

În 19 septembrie, în urmă cu 11 săptămâni, în Sibiu erau 16 pacienți internați în secțiile de terapie intensivă Covid din spitalele din județ, cifră care a crescut constant în săptămânile din al IV-lea val al pandemiei. Astăzi, la verificarea DSP făcută în unitățile sanitare din județ, erau doar 19 pacienți internați la ATI, semn că presiunea pe spitale începe să scadă, fiind mai apropiată de ceea ce era în toamnă.

Și în spitale, în secțiile Covid, situația este mai bună. Astăzi erau internate 126 de persoane, în scădere față de zilele precedente.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 30 de cazuri noi, numărul total înregistrat în județ, de la începutul pandemiei ajungând la 42.825.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 823 persoane aflate în carantină și un număr de 318 persoane în izolare.

În județ sunt 868 de cazuri active, în scădere accelerată, de la maximul de 4.490 de cazuri active, înregistrat în 2 noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi

Acum 2 ani

Va rog sa puneti si proiectia lui Jurma pentru valul 4 in Sibiu, daca tot il citati asa des
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus