Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

FOTO-VIDEO Centrul Sibiului, scenă de filmare pentru o reclamă națională

FOTO-VIDEO Centrul Sibiului, scenă de filmare pentru o reclamă națională

Centrul Sibiului a devenit în ultimele două zile decor pentru o nouă reclamă publicitară. Actori și figuranți îmbrăcați în costume de epocă filmează în Piața Mică a orașului pentru un spot publicitar pentru Scandia.

Nu este pentru prima dată când cei de la Scandia filmează în Sibiu, în trecut realizând mai multe spoturi publicitare în care apare orașul nostru.

Reprezentanții primăriei au confirmat pentru Turnul Sfatului că filmările au loc în mai multe locații centrale.

„Comisia de avizare a Adunărilor Publice a emis aviz favorabil pentru desfășurarea unor filmări pe domeniul public în perioada 7-9 decembrie in câteva locații din centrul istoric: str. Poştei, str. Centumvirilor, Piata Mica, str Morilor, pasajul dintre str. Mitropoliei si str. Xenopol”

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2313

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

KRAMNIK

Acum 5 luni

Scandia este o mizerie de firma.Paraziteaza numele Sibiului și vinde otrava la conserva . Toată materia primă vine din Germania in butoi. Mai baga niste prafuri și iată "fainosagul" sibian .
Raspunde

Radu

Acum 5 luni

Nu te contrazic în legătură cu conservele,nu am informații,nu comentez!Doar că Scandia"care face filmul e cu totul altă firmă!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus