Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A fost achiziționat terenul pentru construcția școlii și grădiniței din Cartierul Arhitecților

A fost achiziționat terenul pentru construcția școlii și grădiniței din Cartierul Arhitecților

Luna aceasta a fost achiziționat terenul pentru construirea unei cărți și grădinițe în Cartierul Arhitecților. Una dintre cele mai mari dorințe ale locuitorilor cartierului este pe cale să fie adusă la realitate după ce consilierii locali ai Cisnădiei au votat în unanimitate achiziționarea unei suprafețe de teren necesare acestei investiții.

„Primul pas pentru construcția unui campus școlar în Cartierul Arhitecților. Am reușit achiziționarea terenului. Iată că, angajamentele din campania electorală se realizează, dovadă că nu au fost doar promisiuni. E bine că interesul cetățeanului e pus de către toți aleșii locali înaintea interesului politic. Am avut mai multe discuții în vederea proiectării școlii și grădiniței, iar odată ce am încheiat etapa dobândirii terenului, putem trece la următorii pași pentru realizarea investiției. Cartierul Arhitecților este o zonă aflată în continuă dezvoltare și era normal ca să amenajăm pentru copiii de aici o școală și o grădiniță. Mă bucur că toți consilierii locali au votat pentru achiziționarea unei suprafețe suplimentare de teren, ca să putem construi școala și grădinița din Cartierul Arhitecților la standardele corespunzătoare”, a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus