Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Copil de 15 ani prins de poliție la volan pe DN 1. În dreapta era prietenul lui, de 17 ani, beat 

Copil de 15 ani prins de poliție la volan pe DN 1. În dreapta era prietenul lui, de 17 ani, beat 

Un băiat în vârstă de doar 15 ani a fost oprit de poliție, în zona Post Control Veștem de pe DN1, în timp ce se afla la volan. Tânărul era însoțit de un alt minor, în vârstă de 17 ani, care de asemenea condusese, după ce consumase băuturi alcoolice.

Băiatul, din municipiul Sibiu, a fost prins de autorități azi-noapte, în jurul orei 1:30. Cel aflat la volan era însoțit de un alt minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Boița, în urma cercetărilor efectuate de către polițiști rezultând că acesta din urmă condusese mai devreme același autoturism.

Totodată, testarea alcoolscopică a minorului de 17 ani a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior recoltării probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus