Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Eficient, performant și compact, cazanul mural ELCO THISION® L PLUS reprezintă soluția perfectă pentru ansamblurile rezidențiale și comerciale cu soluție de încălzire centralizată

Eficient, performant și compact, cazanul mural ELCO THISION® L PLUS reprezintă soluția perfectă pentru ansamblurile rezidențiale și comerciale cu soluție de încălzire centralizată
  • Produsul este singurul cazan mural din România cu puteri până la 200kw/unitate și vine cu o gamă mare de puteri, adaptabilă la orice instalaţie

În întreaga Europă, o treime din consumul de energie este  alocat pentru încălzire și apă caldă de consum. Cu prețurile pentru energie mereu în creștere, este firesc să crească și cererea pentru sisteme de confort termic eficiente energetic. Nevoia de sustenabilitate se resimte puternic și pe piața locala a construcțiilor de clădiri și ansambluri rezidențiale, tendință determinată de preferințele clienților pentru case sustenabile din punct de vedere energetic. ELCO, brandul german de cazane pentru încălzire de capacități mari, parte din portofoliul Ariston Group, liderul pieței locale de boilere electrice și centrale termice, răspunde acestor nevoi de eficiență energetică, cazanele industriale ELCO L Plus fiind ideale pentru acest gen de proiecte. Astfel, THISION® L PLUS este cel mai performant cazan suspendat de perete și cel mai performant cazan din această categoie de pe piață, capabil să obțină rezultate de până la 200kW (sau 1,6MW atunci când este montat în cascadă). “Gama noastră de produse extrem de performante s-a îmbinat perfect cu nevoile existente în prezent pe piață, cu așteptările și cerințele de confort în continuă schimbare. Este o periodă foarte bună pentru sectorul construcțiilor de clădiri și ansambluri rezidențiale, dar preferințele clienților merg către case sustenabile din punct de vedere energetic și ne bucurăm să răspundem acestor nevoi, cazanele industriale ELCO L Plus fiind ideale pentru acest gen de proiecte”, a declarat Daniel Buhazi, Director Comercial pentru brandul german ELCO, din cadrul Ariston Group.

THISION® L PLUS este singurul cazan din România cu putere instalată de 200kw/unitate, respectiv 170kw/unitate și poate fi utilizat atât individual, cât și în cascadă (în linie pe perete, în line pe suport metalic sau spate în spate). Beneficiile acestei centrale murale asigură adaptarea produsului la o gamă extinsă de sisteme de încălzire pentru ansambluri și clădiri rezidențiale, oferind putere mare și o amprentă mică la sol. Datorită unui design unic de tip "motor dublu", cazanele THISION® L PLUS are redundanță încorporată (funcționează independent) creând un sistem de cascadă în interiorul unui cazan. Cele două schimbătoare de căldură sunt capabile să funcționeze independent unul de celălalt, asigurând că un sistem nu este lăsat niciodată fără o încălzire extrem de eficientă.

“Clienții care își caută sau achiziționează acum o casă sunt interesați de proiecte cu amprentă energetică redusă, efeciente energetic, de ansambluri rezidențiale și de case spațioase, în care au acces la terase, piscine și săli de sport. Criteriile s-au rafinat mult, iar noi răspundem acestor noi cerințe, cu produsele din gama ELCO L Plus”, a subliniat Daniel Buhazi, Director Comercial pentru brandul german ELCO, din cadrul Ariston Group.  

THISION® L PLUS este singurul cazan mural din România cu putere până la 200kw/unitate

THISION® L PLUS este disponibil în variante de puteri de la 60 până la 200kW pentru un singur cazan și până la 1,6 MW la instalarea în cascadă, având în același timp emisii de NOx extrem de mici.  În proiectarea THISION® L PLUS s-a avut în vedere ca toate elementele sale fundamentale să funcționeze la nivel maxim, pe întreaga durată de exploatare a unității. Datorită camerelor hidraulice special concepute, turbulența apei din cazan este optimizată, pentru a asigura un transfer maximum de căldură, menținând căderea de presiune la cel mai mic nivel posibil. Prin combinarea materialelor de înaltă calitate cu un design îmbunătățit al schimbătorului de căldură, ce se bazează pe 30 de ani de experienţă în utilizarea schimbătorului de căldură OSS, se obţine o eficiență ridicată, precum şi programe de întreținere incredibil de scăzute. Tuburile netede speciale garantează un transfer direct de căldură, iar orientarea în jos a flăcării previne contaminarea schimbătorului de căldură. Corpul este izolat cu un sistem pe bază de polipropilenă pentru minimizarea pierderilor energetice, iar carcasa de înaltă calitate reduce la minimum emisiile de zgomot.

“Marii dezvoltatori de priecte imobiliare optează din ce în ce mai des pentru construirea de proiecte integrate, de comunități, în care clientii să regăsească toate componentele confortului pe care îl caută – casa spațioase, eficiente din punct de vedere energetic, access la piscine și săli de sport, access la grădinițe și creșe, spații comerciale etc. Toate pot fi susținute prin implementarea în priect a soluției THISION® L PLUS”, a mai afirmat Daniel Buhazi, Director Comercial pentru brandul german ELCO, din cadrul Ariston Group.    

Subsidiară a Ariston Group începând cu anul 2001, marca germană ELCO a fost fondată în 1928 şi reprezintă una dintre principalele mărci germane pentru soluţii de încălzire comerciale. Compania oferă soluţii de încălzire de capacități mari dedicate proiectelor noi, de modernizare sau renovare pentru aplicaţii ce variază de la clădiri de birouri și complexe comerciale, la spații industriale mari.

Pe piața din România, brandul ELCO este prezent din 2017, în calitate de furnizor de cazane de încălzire comercializate sub gamele Thision și Trigon, devenind în scurt timp unul dintre liderii pieței de profil. Portofoliul brandului include o gama amplă de proiecte, printre care se numără The Bridge 3, Globalworth Campus clădirile 2 și 3, Spitalul Marie Curie din Bucureşti, ansamblul mixt (rezidențial și spații de birouri) Record Park din Cluj, clădirea U Center din București, clădirea bazinului olimpic din Mureș, al doilea depozit al Altex din Dragomirești.

ELCO și-a demonstrat orientarea către inovație cu peste 90 de ani în urmă, astăzi fiind unul dintre liderii europeni în industria de profil, cu peste 1,7 milioane de sisteme de încălzire instalate în întreaga Europă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1309

Comentarii

2 comentarii

Gospodina

Acum 12 luni

Trebuie sa cumparam ce zic unii ca sa-i imbogatim! O centrala de apartament nu mai e buna! trebuie sa controleze ei tot: cum ne incalzim, cum ne spalam, cand avem apa calda si caldura!
Raspunde

Stanciu

Acum 11 luni

Exact cum spui. Sa fie oamenii dependenti de calcura la comun sau de caldura primita de la stat, sa punem taxe extrem de mari pt masinile personale pt a-i face dependenti de autobuz, sa intre unde zicem noi atunci cand zicem noi, sa faca protest doar cand se aproba asta. Sa vorbeasca doar ceea ce e voie si ce nu supara pe nimeni (inclusiv in privat, vezi ce zic Catzu si Danilet despre WhatsApp, Telegram). O populatie slaba si controlata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus