Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

VIDEO-Polițiștii sibieni caută un microbuz care a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă regulamentar

VIDEO-Polițiștii sibieni caută un microbuz care a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă regulamentar

Polițiștii sibieni caută șoferul unui microbuz care pe DN 1, în zona localității Bradu, a intrat pe contrasens într-o curbă, călcând linia dublă continuă, a lovit o mașină condusă regulamentar din sens opus, apoi a fugit.

”Sâmbătă, 11.12.2021 am fost lovit de duba din imagini, la ieșirea din localitatea Bradu, eu mă îndreptam spre Sibiu iar duba venea. S-a întâmplat la ora 15:09, la câteva sute de metri de popasul Poiana Bradului. Din păcate șoferul nu a oprit. Poate are cineva ceva informații și mă poate ajuta să îl identific. Este un Citroen”, spune Bogdan G., șoferul care circula regulamentar.

El a postat imaginile pe rețelele sociale în speranța că cineva îl va ajuta să identifice șoferul. Totodată bărbatul a făcut și o sesizare la Poliție, din păcate fără rezultate până în prezent.

Polițiștii care cercetează cazul spun că nici pe filmarea oferită de șofer și nici pe camerele de filmat din zonă nu au reușit să vadă clar numărul de înmatriculare al microbuzului, însă căutările continuă. Chiar dacă îl găsesc, lucrurile nu sunt deloc simple pentru că polițiștii vor trebui să-i solicite proprietarului autovehiculului să le spună cine se afla la volan în momentul respectiv.

În plus, polițiștii din țară nu au o bază de date comună, astfel încât dacă șoferul căutat este din alt județ este aproape imposibil să coreleze daunele vizibile pe caroserie cu accidentul de la Bradu.

Dacă totuși va fi prins, șoferul vinovat riscă să rămână fără carnet câteva luni.

”Clar a creat un pericol și din imagini se poate spune că se putea întâmpla un accident rutier cu urmări grave. În cazul în care colegii mei vor reuși să-l identifice, vor fi aplicate două sancțiuni contravenționale. Una este legată de neraportarea unui accident rutier în termen de 24 de ore, deci neprezentarea la sediul Poliției pentru a anunța implicarea într-un eveniment rutier soldat cu daune materiale. A doua sancțiune se referă la o pătrundere pe contrasens, care conform legislației atrage 60 de zile de suspendare a permisului, la care se adaugă cele 30 de zile de la neprezentare, despre care am amintit mai devreme, în total 90 de zile de suspendare”, a declarat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6923

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Statul esuat roman

Acum 5 luni

In afara de scuze,politia romana mai si face ceva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus