Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
9°C

Nou record în Regatul Unit - Peste 88.000 de cazuri de contaminare în 24 de ore

Nou record în Regatul Unit - Peste 88.000 de cazuri de contaminare în 24 de ore

Confruntat cu un focar de contaminări legat de varianta Omicron, Regatul Unit a înregistrat joi 88.376 de noi cazuri de COVID-19 în 24 de ore, un record de la începutul pandemiei, pentru a doua zi consecutiv, relatează AFP.

Ţara - una dintre cele mai afectate din Europa de COVID -19 cu 146.937 de morţi (plus 146 în 24 de ore) - înregistrase deja peste 78.000 de cazuri cu o zi înainte, potrivit cifrelor oficiale furnizate de guvern, scrie Agerpres.

Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord se confruntă de câteva zile cu un ''tsunami'' de cazuri de COVID-19 cu varianta Omicron, a atenţionat joi premierul Boris Johnson, în timp ce în capitala Londra circa 60% din noile cazurile de COVID-19 sunt infectări cu această variantă. 

Sursă foto depositphotos.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus