Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Massif Winter - un nou festival de amploare, la Poiana Brașov. Conceptul Massif nu este gândit ca un city-break, ci ca o vacanță

Primul festival Massif Winter va avea loc în perioada 6-13 martie 2022, în staţiunea Poiana Braşov, au anunţat creatorii conceptului într-o conferinţă de presă, precizând că, începând de miercuri, vor fi puse în vânzare pachete de vacanţă ce includ accesul la eveniment şi cazare în staţiune.

Bogdan Buta, unul dintre organizatori, a precizat că biletele pentru acest eveniment vor avea un preţ mediu aproximativ de 110 euro, iar cele VIP, de 200-220 de euro, subliniind, totodată, că preţurile pachetelor de vacanţă vor fi comunicate de către operatorii de turism parteneri din Poiana Braşov în perioada următoare.

"Dacă, până acum, Brașovul a fost într-un con de umbră la capitolul evenimente, din 2022 suntem pe harta marilor festivaluri. Festivalul Massif, organizat de cei de la Untold, va fi cel mai fain eveniment de iarnă din România și poate chiar din Europa Centrală și de Est, menținând Poiana Brașov o stațiune de top.Evenimentul va aduce foarte mulți turiști internaționali la Brașov, generând o avalanșă de venituri la bugetul local, dar și pentru afacerile din Brașov. Conceptul Massif nu este gândit ca un city-break, ci ca o vacanță, având loc timp de o săptămână, în 6-13 martie. Festivalul are în vedere promovarea specificului local, activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, evenimente pe pârtie și la celebrele Après-ski-uri" spune Allen Coliban, primarul Brașovului.

Biletele individuale, care vor permite doar accesul la Massif Winter, fără cazare, se vor putea achiziţiona începând din luna ianuarie.

Tot atunci ar urma să fie făcute publice şi primele nume din line-up-ul festivalului, despre care organizatorii au dat, luni, asigurări, că va cuprinde, ca şi în cazul Untold, inclusiv nume ale scenei internaţionale care au venit în România pentru prima dată la Cluj, în cadrul acestui festival.

Spre deosebire de Untold şi Neversea, Massif Winter se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, în număr de 8 (nu 3-4) şi va cuprinde nu doar concerte şi petreceri exclusiviste, dar şi experienţe culinare deosebite şi activităţi pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Evenimentul se va desfăşura pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Braşov, unde urmează să fie instalate două scene de mari dimensiuni, şi în alte 6 locaţii din staţiune, într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalaţii şi amenajări de zăpadă şi gheaţă, cu o capacitate de 15.000 de persoane/zi, au precizat organizatorii citați de Agerpres.

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a precizat, în conferinţa de presă, că acest eveniment va contribui la transformarea staţiunii Poiana Braşov în cea mai căutată destinaţie din Europa Centrală şi de Sud Est pentru tineri, va aduce venituri la bugetul local şi va contribui la dezvoltarea afacerilor din zonă.

Bugetul ediţiei din 2022 pentru Massif Winter este de peste 2,4 milioane de euro, au mai precizat organizatorii.

Creatorii conceptului Massif mai propun pentru Poiana Braşov un al doilea eveniment, în perioada verii, urmând ca detaliile să fie făcute publice pe viitor. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus