Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cristian

Mesajul de Crăciun din partea Primăriei Cristian

Anul care se apropie cu pasi repezi de incheiere, nu a fost unul lipsit de probleme si provocari, nu a fost un an in care sa finalizam toate proiectele si nu a fost unul din acei ani in care am uitat complet de sanatate sau de starea noastra de bine. 

Anul 2021 a fost un an in care am incercat sa nu ne ingrijoram atat de mult de virusul care pare ca a pus stapanire peste lumea in care traim si am incercat sa construim ceea ce ne-am propus, in ciuda restrictiilor si chiar ne-am facut planuri pentru viitor.

Stim ca nu totul depinde de noi, din punct de vedere fizic dar si spiritual. Stim ca proiectele depind de finantari, de bunul mers al economiei, de incasarile de taxe, de institutii, de oamenii de buna credinta cu care ne facem treaba. 

Stim ca toate lucrurile, pana la urma, sunt in mana lui Dumnezeu si lui ii datoram rezultatele, puterea de munca, ideile, oamenii care ne ajuta si multe altele.

Vreau ca in acest final de an sa multumesc cetatenilor comunei Cristian, angajatilor Primariei Cristian dar si colaboratorilor care ne-au ajutat sa finalizam proiectele incepute si sa pornim altele noi. 

Va incurajez sa aveti speranta si incredere ca vor veni vremuri mai bune.

Sarbatori  fericite si la multi ani!

Ioan Seuchea

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus