Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Juventus, AS Roma şi Lazio au suspendat vânzarea de bilete, în contextul reizbucnirii focarelor de Covid-19

Juventus, AS Roma şi Lazio au suspendat vânzarea de bilete, în contextul reizbucnirii focarelor de Covid-19

Cluburile Juventus Torino, AS Roma şi Lazio au suspendat vânzarea de bilete pentru meciurile viitoare în contextul în care publicul nu va mai putea fi prezent pe stadioane decât în proporţie de 50% din capacitatea arenei. Măsura este luată pe fondul reizbucnirii focarelor de coronavirus, scrie Reuters, citat de Agerpres.

Ministrul sporturilor din Italia a anunţat că în noile condiţii epidemiologice, la evenimentele în aer liber va putea asista public la capacitate de 50 la sută din locurile disponibile pe un stadion, iar la cele din interior doar 35%. Cazurile zilnice de coronavirus au crescut în Italia în această săptămână, atingând un record de 98.030 miercuri, cu un număr tot mai mare de oameni internaţi.

În Seria A este deocamdată pauza de iarnă, meciurile urmând să se reia pe 6 ianuarie.

Inter Milano, AC Milan şi Napoli sunt momentan în această ordine pe podium, cu 46, 42, respectiv 39 de puncte, după 19 etape disputate.

Sursa: agerpres.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus