Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Agheasma Mare nu se va mai distribui anul acesta în Piaţa Mare, ci în curtea Catedralei

Agheasma Mare nu se va mai distribui anul acesta în Piaţa Mare, ci în curtea Catedralei

Preoţii vor săvârşi slujba de sfinţire a apei, Agheasma Mare, în ziua Praznicului Bobotezei în fiecare biserică şi la Catedrala Mitropolitană, de unde, după slujbă, credincioşii vor primi apa sfinţită, a precizat luni, pentru AGERPRES, preotul Emilian Man.

Acesta a precizat că, din cauza pandemiei, nu va mai avea loc nici în acest an procesiunea din Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului.

"Pregătim 8.000 de sticle şi patru butoaie cu apă sfinţită, care vor fi distribuite în curtea Catedralei", a explicat Emilian Man.

Potrivit preotului, sfinţirea apei se va face la ora 12,00, în ziua de Bobotează, în curtea Catedralei Mitropolitane.

În acest an, în curtea Catedralei Mitropolitane vor fi distribuiţi cu aproximaţie, 4.000 de litri de apă sfinţită îmbuteliată în sticle de câte jumătate de litru, plus alţi 400 de litri din butoaie.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Am Agheasma Mare,recolta 2018,un PET de 250,cu declaratie de conformitate semnata de Prea....Trimit prin curier lent(nu ne grabeste nimeni) cu plata ramburs .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus