Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Temperaturi de primăvară la început de ianuarie. Cum va fi vremea în următoarele zile, la Sibiu

Temperaturi de primăvară la început de ianuarie. Cum va fi vremea în următoarele zile, la Sibiu

Noul An aduce la Sibiu temperaturi deosebit de mari pentru această perioadă, spun meteorologii. Astăzi și mâine maximele vor ajunge până la 14 grade, iar spre final de săptămână se anunță o răcire a vremii, după care, la începutul săptămânii viitoare vom avea, din nou, temperaturi ridicate.

„O răcire a vremii, dar nu de durată, vom avea după data de 7 ianuarie, în weekend. În noaptea de 7 ianuarie și dimineața zilei de 8 vom avea precipitații slabe sub formă de ninsoare, dar după acest weekend, la începutul săptămânii următoare temperaturile vor începe din nou să crească. Cel mai rece va fi vineri și sămbătă, când se vor înregistra 5-6 grade pe timpul zilei, iar noaptea în jur de -1 grad”, spune meteorologul Cristian Grecu, de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud.

Săptămâna viitoare temperaturile se vor menține de asemenea ridicate, pe timpul zilei maximele vor ajunge și la 8 grade, iar noaptea nu vom avea temperaturi negative.

„Nu vor mai ajunge chiar la valorile de astăzi și mâine când va fi extraordinar de cald pentru această perioadă. Maximele vor ajunge luni și marți până la 13-14 grade”, mai spune meteorologul.

Meteorologii spun că astfel de temperaturi de primăvară în luna ianuarie s-au înregistrat și în anii trecuți, iar la o răcire accentuară a vremii ne putem aștepta după data de 15 ianuarie.

„Este o vreme deosebit de caldă, ultimii ani am avut parte de același fenomen. Decembrie și Ianuarie au fost foarte călduroase. Ne așteptăm la vreme mai rece după data de 15 ianuarie, având în vedere și statistica anilor trecuți”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus