Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Arafat: Elevii și profesorii nu mai pot veni la școală cu măști textile

Arafat: Elevii și profesorii nu mai pot veni la școală cu măști textile

Elevii și profesorii vor putea purta la școală doar măști medicale de unică folosință, nu și măști textile, potrivit ultimei hotărâri CNSU, care urmează să fie aprobată în ședința de Guvern de miercuri.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru Edupedu.ro că aceasta este singura schimbare care vizează școlile, în ultima Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Măștile în școli vor fi doar medicale, chirurgicale, nu textile. Până acum au fost mixte, dar acum se schimbă asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat pentru Edupedu.ro.

În ședința premergătoare hotărârii, care a avut loc luni în prezența premierului Nicolae Ciucă, s-a discutat și „oferirea de măști gratuite elevilor care au nevoie”. O decizie în privința asta nu a fost încă anunțată.

Săptămâna aceasta, elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors fizic la cursuri, iar săptămâna următoare revin elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Munteanu

Acum 4 luni

Normal! Trebuie sa cumparam mastile lor, nu sa spalam si sa dezinfectam 2-3 masti textile pe care le avem. La sfarsitul lui martie 2020 am dat pe o masca la farmacia Apo... 9 lei. Rusine sa le fie! Vedeti ce avantajoasa a fost pandemia pt. unii?
Raspunde

Ion

Acum 4 luni

Pai de unde bani pentru măștile copiilor ? Sunt multi, multi părinți care își drămuiesc zilnic banii câștigați și atunci de unde ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus