Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Un gurean a fost amendat cu 3.000 de lei pentru organizarea unei petreceri în context pandemic

Un gurean a fost amendat cu 3.000 de lei pentru organizarea unei petreceri în context pandemic

Un bărbat din Gura Râului a fost amendat cu 3.000 de lei pentru organizarea unei petreceri cu 20 de persoane, transmit polițiștii sibieni. În ultimele 24 de ore alte 20 de persoane au fost sancționate de polițiști, pentru nerespectarea carantinei sau pentru nepurtarea măștii de protecție.  

În ultimele 24 de ore 61 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 815 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 29 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 159 de mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei, din care:

- 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei;

- 1 sancțiune în valoare de 3.000 de lei aplicată unul localnic din Gura Râului pentru organizarea unei petreceri cu participarea a aproximativ 20 de persoane;

- 12 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Oamenii legii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Un comentac

Acum 4 luni

La Slimnic e paradisul petrecerilor, toate restaurantele, bodegile si cabanele din zonă organizeaza evenimente private(nunti, botezuri, onomastice), de testarea clientilor nici vorbă! Politia nu observa nimic, ei doar patruleaza ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus