Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

DRDP Brașov: „Conduceți preventiv, reduceți viteza și nu bruscați comenzile mașinii atunci când vă deplasați în zone afectate de vreme geroasă”

DRDP Brașov: „Conduceți preventiv, reduceți viteza și nu bruscați comenzile mașinii atunci când vă deplasați în zone afectate de vreme geroasă”

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov sfătuiește șoferii să conducă preventiv deoarece în ultimele zile au avut loc mai multe accidente cauzate de derapaje, chiar și în condiții de carosabil uscat. 

„Aderența cauciucurilor (chiar și a celor de iarnă) scade semnificativ în condiții temperaturi foarte scăzute.În ultimele zile ne-am confruntat cu mai multe accidente cauzate de derapaje, chiar și în condiții de carosabil uscat. Astfel, trebuie să țineți cont de faptul că temperatura de la nivelul asfaltului poate fi mult mai scăzută ca cea din aer iar aderența pneurilor poate scădea semnificativ. Din acest motiv, vă rugăm să conduceți preventiv, să reduceți viteza și să nu bruscați comenzile mașinii atunci când vă deplasați în zone afectate de vreme geroasă”, transmit reprezentanții DRDP Brașov pe pagina de facebook.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 429

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus