Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

158 de cazuri noi în Sibiu. Moment de respiro

158 de cazuri noi în Sibiu. Moment de respiro

Media pe 7 zile arată o scădere a numărului noi de cazuri, după ce numărul testelor pozitive de astăzi a fost mai mic decât cel din urmă cu o săptămână. A ieșit din medie ziua în care a fost consemnat recordul de cazuri pozitive din ultima perioadă din județ, 186 de cazuri, și a intrat o zi în care s-au descoperit 158 de cazuri pozitive din 742 de teste efectuate.

Vestea proastă a zile este că s-a dublat numărul paturilor ocupate în secțiile de terapie intensivă. Ieri erau doar trei ocupate, astăzi sunt șase, fiind vorba de cinci adulți și un minor.

De asemenea, este în creștere și numărul persoanelor internate în spitalele Covid. Ieri erau internați 53 de sibieni, astăzi sunt 63.

Astăzi s-a anunțat și un deces corelat cu Covid, totalul din această lună ajungând la 12. De la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 44.942 persoane. Până la data curentă au fost vindecate 38.613 persoane, iar 1.665 persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv.

La ora 08:00 erau spitalizate 63 de persoane, dintre care pe ATI 6 persoane (5 adulți, 1 minor).

De la ultima raportare, au fost efectuate 742 teste, dintre care 175 RT-PCR și 567 teste rapid antigenic.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 911 persoane aflate în carantină și un număr de 637 persoane în izolare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 4 zile

lasati-le dreacu de cazuri, ca o sa fie si 2000 pe zi, doar in judet. nunarati spitalizatii, nu are rost sa numarati toti omicronatii.
Raspunde

Muresan

Acum 4 zile

Hopa, suntem pe cocoasa si am inceput coborarea. In 2 luni se anunta ca pandemia (experimentul) a luat sfarsit, va multumim pentru participare.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus