Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

235 cazuri noi la Sibiu din 153 teste PCR. Niciun deces în ultimele 24 de ore

235 cazuri noi la Sibiu din 153 teste PCR. Niciun deces în ultimele 24 de ore

Instituția Prefectului Sibiu anunță că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat oficial 235 cazuri noi de coronavirus în județul nostru și niciun deces.

De la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 45.459 persoane, dintre care 235 persoane confirmate în ultimele 24 de ore.

Până la data curentă au fost vindecate 38.869 persoane, iar 1.665 persoane au decedat, niciun deces raportat în ultimele 24 ore din rândul celor confirmate pozitiv.

”La ora 08:00 erau spitalizate 73 de persoane, dintre care pe ATI 6 persoane (5 adulți, 1 minor). De la ultima raportare, au fost efectuate 753 teste, dintre care 153 RT-PCR și 600 teste rapid antigenic” a transmis Prefectura.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 911 persoane aflate în carantină și un număr de 637 persoane în izolare.

Pentru a preveni răspândirea virusului polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1074

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus