Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Adolescentă de 14 ani dată dispărută în Sibiu. Dacă ați văzut-o alertați Poliția

Adolescentă de 14 ani dată dispărută în Sibiu. Dacă ați văzut-o alertați Poliția

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.
 
În după-masa zilei de 15 ianuarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 16:00, fiica sa minoră, GIZA IOANA LUCIANA ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din Mediaș, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.
 
Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 50 de kg, constituție atletică, ten închis, față rotundă, ochi căprui, păr negru, împletit.
 
În momentul plecării, minora purta o geaca din material textil neagră, cu glugă, pantalon jeans albaștri și încăltăminte sport de culoare maro.
 
Nu se cunosc eventuale semne particulare.
 
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2475

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 an

Dupa fotografie, se vede de ce a plecat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus