Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

În plină pandemie, Organizația Mondială a Sănătății donează Sibiului 84 de biciclete. Ce vor face cu ele angajații DSP?

În plină pandemie, Organizația Mondială a Sănătății donează Sibiului 84 de biciclete. Ce vor face cu ele angajații DSP?

Cei 84 de asistenți comunitari și mediatori sanitari ai Direcției de Sănătate Publică Sibiu vor avea biciclete noi, primite chiar de la Organizația Mondială a Sănătății. Donația vine ca un sprijin în gestionarea problemelor și situațiilor generate de pandemie, explică reprezentanții DSP.

Bicicletele universale Pegas și căștile de bicicletă vor ajunge miercuri la Sibiu și vor putea fi utilizate chiar și în această perioadă. Este pentru prima dată când angajații au biciclete. Îi vor ajuta pe asistenții comunitari și mediatorii sanitari, majoritatea având activitate pe sate, să desfășoare activitățile specifice de teren, în comunități - „realizarea anchetelor epidemiologice și popularizarea informațiilor despre vaccinare, beneficiile și rolul acesteia, precum și a măsurilor sociale și de sănătate publică legate de pandemia COVID-19.”

Livrarea bicicletelor este programată pentru miercuri, între orele 10 și 11, la sediul DSP Sibiu, din str. Gh. Barițiu, nr.3, în prezența reprezentanților OMS România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus