Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Biserica din curtea Spitalului Județean a rămas fără cutia milei. Poliția caută făptașii

Biserica din curtea Spitalului Județean a rămas fără cutia milei. Poliția caută făptașii

Biserica din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a rămas fără cutia milei, în care se aflau 100 de lei. Poliția îi caută acum pe cei care au furat-o. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, iar furtul a fost anunțat dimineața, în jurul orei 9:30. Potrivit autorităților, „persoane necunoscute au forțat intrarea și au sustras o casetă cu bani, aproximativ 100 de lei. În urma verificărilor efectuate, caseta a fost găsită în apropierea lăcașului, constatându-se că sistemul de închidere a fost forțat și suma de bani a fost sustrasă”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu desfășoară cercetari în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus